Wie ben ik?

Welkom op Boekverslaafde!

Mijn naam is Kat, een 43 jarige boekenwurm en eigenaresse van Boekverslaafde.
Ik ben de trotse moeder van 3 prachtige volwassen dochters en bonusmoeder.
Samen met mijn man, mijn dochter en onze dierenkinderen wonen wij in het mooie Brabant.
Ik ben stapelgek op dieren, zij zijn naast mijn man en kinderen mijn familie.

Lezen is een van mijn hobby’s, naast series kijken en winkelen en genieten van de natuur. Al van jongs af aan ben ik gek op lezen. Naast lezen houd ik van schrijven, al zo lang ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door de Nederlandse taal. En hoop ooit zelf een boek te schrijven.

Bloggen doe ik al heel wat jaren met veel plezier. De meesten zullen mij kennen van mijn boekenblog Boekverslaafde welke ik op 10 mei 2013 heb opgericht. Het bloggen en recenseren heeft een tijdje op een lager pitje gestaan. Maar sinds kort ben ik weer terug van weggeweest en zijn mijn recensies voortaan te vinden op mijn nieuwe boekenblog Boekverslaafde een frisse herstart.

Door het delen van mijn recensies hoop ik andere mensen te enthousiasmeren om ook te lezen. En hiermee nieuwe en ook de bekende auteurs en hun boeken, in de spotlights te zetten.

Mijn favoriete genres zijn thrillers en romans. Feelgood romans, erotische romans, etc. En dan het liefst van eigen bodem. Nederland en ook België, kent tal van getalenteerde auteurs. In de loop der jaren heb ik steeds meer auteurs aan mijn favorietenlijstje toe mogen voegen. Van spannende lugubere thrillers tot psychologische thrillers, maar ook diepgaande romans of juist vol humor of een heerlijke mix daarvan, ik lust er wel pap van.

Naast het schrijven van recensies ben ik ook beschikbaar als proeflezer van manuscripten. Het proeflezen van een boek, wat eigenlijk nog geen echt boek is, is echt heel bijzonder om te mogen doen.

Veel plezier op Boekverslaafde.

Liefs,
Kat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Omdat ik altijd al de jouwe was - Emma Anna

Titel:   Omdat ik altijd al de jouwe was Auteur:   Emma Anna Uitgever:   Emma Books Genre:   Age gap guardian romance Verschenen:   Maart 20...